понеділок, 1 червня 2015 р.

Свято миру і дитинства


Свято миру і дитинства –
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
 Краще квітів всіх на світі.

    
     Щороку,  в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій  і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими і прославляли свою Україну, родину, рідний край.    
    День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою.
    А ми, дорослі, маємо захищати їх, турбуватись про них, зігрівати теплом та любов’ю кожне дитяче серце.
   В цей прекрасний день працівники бібліотеки та клубу с. Кустовець подбали, щоб діти відчули радість дитинства. Свято дитинства пройшло цікаво, змістовно: діти співали, танцювали, приймали участь у найрізноманітніших конкурсах, малювали малюнки на асфальті. На святі був присутній і сільський голова Гладкий П.А., який по закінченні свята пригостив усіх дітей солодощами і сказав: «Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується уже сьогодні. Тож здоров’я вам, добра, любі хлопчики та дівчатка! Наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть,  розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України».  





                                                                                


Немає коментарів:

Дописати коментар