середу, 30 вересня 2015 р.

З святом, шановні бібліотекарі!

     30 вересня у нашій країні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство, на щастя, і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості.

   Бібліотека це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами.
   Бібліотекар завжди займав особливе місце у духовному житті суспільства. Декому може здаватися, що робота бібліотекаря не така важлива і корисна, як, скажімо, робота будівельника чи лікаря, адже кінцевий результат у цій професії побачити неможливо. Але впоратися з величезним обсягом літератури, що видається сьогодні, може лише книгознавець від Бога. Тому це свято – ще й свято визнання важливості цієї професії.

  Тож, щиро вітаю Вас дорогі друзі, колеги з професійним святом, яке разом з нами відзначає весь український народ. Бажаю творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам та вашим родинам. Наше свято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож, Віри Вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.
А Вас, шановні наші читачі ми завжди з радістю чекаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар