четвер, 10 березня 2016 р.

Нетлінне слово Кобзаря  

  Тарас Григорович Шевченко – видатний український письменник та поет, чия творчість зробила його символом українського народу та однією з головних колон, на якій тримається вся наша українська культура. У духовній історії України  Шевченко посів і досі беззастережно посідає виняткове місце. Тільки Шевченків «Кобзар» є Біблією українського народу, якій судилося бути безсмертною, бо сам народ визнав її своєю книгою.  
     До 202 річниці  від дня народження Т.Г. Шевченка в Кустівецькій сільській бібліотеці організовано книжкову виставку «Нетлінне слово Кобзаря», яка дає змогу доторкнутися до сторінок творчості поета, відкрити для себе нові грані таланту українського генія. Також проведено літературну годину «Струни Кобзаревого серця», на яку були запрошені учні 9-11 класів.
   Шевченко залишив нам свої неоціненні духовні надбання твори і світлу добру пам’ять про себе. Він пробуджував любов до своєї Батьківщини, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Ми повинні завжди пам’ятати про генія українського народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар