середу, 8 червня 2016 р.


До побачення, дитячий садочку!
Дитсадочку, вірний друже!
Ми до школи вже йдемо.
Та тебе ми любим дуже
І у серці несемо.
   7 червня 2016 року в Кустовецькому дитячому садочку «Веселка» відбувся  випускний бал . Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
    Безтурботний період дитинства завершився і зовсім скоро дітки підуть до школи , залишивши на згадку спогади про їхнє життя у дит.садку .
    Цього дня гостей  зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.
   Випускний бал пройшов на високому рівні, емоційно забарвлений та зі сльозами на очах. Перший дорослий бал, коли дівчатка у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті - і водночас прощальний - вальс у дитячому садочку.
     Звучало багато пісень про садочок та майбутні  перші шкільні роки, виконувались танці «Немовлят», «Крутих хлопців», «Танець з букварем».



   У садочку заведено традицію, що діти – дошкільнята виходять під вишиваними рушниками, які на піднятих угору руках тримають батьки й благословляють своїх дітей на велику життєву дорогу. І першою на цій життєвій дорозі буде школа, країна знань. У народі кажуть: «Хто сам малюнок долі вибирає, той пустоцвіту у житті не знає».


    Завершенням святкового балу стало вручення дипломів випускникам  завідуючою дитячим садочком Шклярук Н.П., та врученням подарунків представниками  ТОВ «Хмільницьке» Сидоренко П.В. та Давискибою М.А., та сільським головою Гладким П.А.



   Батьки висловили щиру подяку всім працівникам дошкільного навчального закладу "Веселка". Це свято у рідному садочку з дитячим сміхом і дитячим щебетом, хоча і з легким смутком розлуки, залишиться назавжди світлим спомином...
   Дитинство – це прекрасна пора казкових мрій, фантастичних подорожей, безмежного пізнання навколишнього світу. Тож хай ваше життя, шановні дітки,  буде наповнене яскравими враженнями та емоціями, а добрі вчинки стануть запорукою вашого світлого майбутнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар