суботу, 1 липня 2017 р.

Літні кунікули у бібліотеці

    Літо – найулюбленіша пора усіх дітей. Це час шкільних канікул, коли вони відкривають світ і себе в цьому світі. Надійним, добрим другом і порадником під час відпочинку є і буде книга.
    Не сумує влітку бібліотека. Тут завжди людно та цікаво. Бібліотека підготувала для користувачів літературні та логічні ігри, вікторини, мультимедійні відео-перегляди, аудіо та інформхвилинки, інтернет–веселощі, цікаві ілюстровані книжкові виставки.
    З найменшими читачами проведено читання улюблених творів та українських народних казок. Улюблені книги діти вибирали у книжкових піжмурках "Вибери та прочитай". 
    Дотримуватись правил безпеки та належної поведінки вдома, в громадських місцях допомогла пізнавальна година «Легко вогник запалити, та нелегко загасити». Діти дізнались про користь і шкоду вогню, правила поводження з вогнем, щоб не допустити трагедії та застерегти себе та інших людей.
    Читачам середнього та старшого віку книгозбірня запропонувала калейдоскоп періодичних видань, який познайомить  з новими номерами газет та журналів.
    Подорож екологічною стежиною «Природа в твоїх руках»проводиться – з метою розширити і збагатити знання про природу, про дбайливе ставлення до всього живого, бажання допомогти довкіллю, формувати екологічну культуру, розвивати увагу, спостережливість.
    До послуг читачів новинки з книжково–ілюстративних виставок  «Читай сучасне – українською», «Розмаїття літніх барв».
   
  Літо продовжується, тож запрошуємо всіх охочих весело та креативно провести вільний час у бібліотеці. Цікавих вам зустрічей !

Немає коментарів:

Дописати коментар