четвер, 17 серпня 2017 р.

Районний конкурс "Співуча родина"

 в с. Кустівці

       З метою пропагування української пісні, виховання любові до родини, збереження сімейних традицій і цінностей 16 серпня в Кустівецькому сільському клубі відбувся районний конкурс родинної пісні "Співуча родина", в якому взяли участь 10 співучих родин Хмільницького району.
       На цей святковий конкурс були запрошені керівники району: голова районної ради: Зоя Григорівна Бонсевич, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк.
       У концертній залі Кустівецького сільського клубу зібрались жителі села, голови сільських рад району, працівники закладів культури Хмільницького району та конкурсанти - співучі родини.
      Розпочав свято сільський голова Кустівців Петро Анатолійович Гладкий. До слова були запрошені почесні гості: голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич та перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк. які привітали усіх учасників та присутніх з родинним святом, побажали успіхів та перемог в співочому родинному конкурсі. Разом з начальником відділу культури і туризму райдержадміністрації Миколою Олександровичем Стуканом вони вручили громаді Кустівецької сільської ради ікону Божої Матері.
 
      На правах господаря привітав на початку святкового заходу і завершував концертну програму гурт "Сузір'я" Кустівецького клубу під керівництвом Олександра Семенюка. 
А сестри Бобровська Даяна та Іванова Надя у конкурсі зайняли третє місце.

Родинний конкурс "Співуча родина" пройшов у святковій, дружній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар