середу, 15 листопада 2017 р.

Село моє окраса України

    День села – це завжди свято кожного мешканця, свято кожної родини, свято усіх, хто по справжньому любить і цінує свою малу батьківщину.  Саме таке, зігріте теплом сердець мешканців с. Кустівці  та позолочене прекрасною осінньою погодою, відшуміло 14  листопада Свято села та відкриття оновленого дитячого садочка.
    Участь в урочистих заходах, які відбулися в сільському клубі, взяли голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, начальник відділу освіти Андрій Жук  та помічник-консультант народного депутата України П.В. Юрчишина Василь Павленко.

     Відкрив урочистості сільський голова Петро Гладкий. «Згадаємо всіх тих, хто бачить, хто переживає за те, що відбувається в селі, хто повертається через роки в своє рідне село, де народився і виріс. Ми маємо подякувати та низько вклонитися нашим батькам, дідам, які своєю працею, своїми зусиллями побудували наше село. В свій час вони ділилися крихіткою хліба, вони єдналися. Тож лише спільними зусиллями, спільною працею, патріотизмом ми зможемо змінити наше село, нашу Україну»,- зазначив сільський голова.
     
Місцеві артисти щедро дарували українських пісень та чудові музичні композиції, також було багато щирих віншувань та вітальних слів.

Немає коментарів:

Дописати коментар