середу, 27 грудня 2017 р.

Новорічний ранок у дитячому садку
      Новорічний ранок в дитячому садочку дітлахи чекали з нетерпінням. Для малюків особливо приємно готувати свято, адже для багатьох з них це буде перший Новий рік в компанії своїх друзів в садочку, перша зустріч з Дідом Морозом, якого вони так часто бачили на картинці.
Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від цікаво продуманого сценарію до дивовижно прикрашеної ялинки, казково оформленої сцени, яскравих новорічних костюмів.

     Діти із захопленням розказували вірші, весело танцювали та приймали участь в іграх. Та найголовніше, малята отримали довгоочікувані подарунки від Діда Мороза та Снігурки. 



      З Новим роком малят та усіх присутніх привітав сільський голова Гладкий П.А., який зазначив, що діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя, розваги. А ті, в кого є можливість, обов’язково мають допомагати дошкільному закладу, покращувати умови перебування малят. Особисто від себе запевнив, що й надалі підтримуватиме дитячий садок. Адже саме тут діти отримують свій перший досвід спілкування у колективі, дорослішають, з цього порога починається нове життя малюка. Гарним подарунком для малят стали чудові меблі від сільського голови.
    Серед постійних спонсорів, які допомагають закладу є ФГ «Геліос-П-А», яке до Новорічних свят подарувало плазмовий телевізор.
Батьки щиро дякували сільському голові, спонсорам за такий чудовий дитячий садочок, за їхню постійну підтримку та увагу.
      Працівники ДНЗ «Веселка»  та зав. бібліотекою Бобровська В.В. створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям, батькам і присутнім гостям.

Немає коментарів:

Дописати коментар