пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Зима завітала до бібліотеки!
     Ось і прийшла зима зі снігами, заметілями, морозами. А прихід Нового року чекають всі від малого до великого. Адже новорічні свята – це найулюбленіша пора людей будь-якого віку.
     Напередодні Новорічних свят сільську бібліотеку прикрасили новорічними, зимовими прикрасами, щоб протягом цілої зими користувачі в бібліотеці отримували гарний, святковий настрій та їм було приємно і затишно в  бібліотеці.
     До новорічних свят вікна часто прикрашаються візерунками й сніжинками.  Усіх, хто скучив за справжньою зимою, пухнастими сніжинками та морозними візерунками на вікнах запрошуємо до нас!!  Вікна нашої бібліотеки подарують вам багато приємних вражень. Святкові, красиві, вони привертають до себе увагу.
    Для молодших читачів зав. бібліотекою підготувала казкову-новорічну виставку, де звичні стелажі вкрили сніжинки та різні паперові вироби. На полицях виставки можна дізнатися про історію Новорічних та Різдвяних свят, про те, як святкують Новий рік в Україні та  в різних країнах світу, пропонуємо прочитати віршики, казки, оповідання про зиму та зимові свята.
В нашій бібліотеці ви зможете поринути у справжню зимову круговерть. Зимовий настрій гарантовано!

Немає коментарів:

Дописати коментар