вівторок, 4 лютого 2020 р.

Роки шкільні так швидко пролетіли
    Щороку, у першу суботу лютого  за традицією проводиться  вечір-зустріч з випускниками Кустовецької школи. Цьогоріч організаторами свята стали зав. бібліотекою Бобровська В. В. та зав. клубом Гоголкіна Т.В. за підтримки сільського голови Гладкого П.А. та ФГ «Геліос-П-А». А також активними учасниками свята були учні та випускники школи. Незважаючи на  несприятливі погодні умови у приміщенні клубу можна було зігрітися  усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.
      Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже  багато років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують вчителі,  незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.
     Під час проведення традиційного святкового концерту кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками  уявно пережив ще раз найяскравіші (позитивні, та не дуже) моменти навчання.
     Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі.














Немає коментарів:

Дописати коментар