пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

 Тиждень права

    В рамках тижня правових знань, який проводиться щорічно, в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, у Кустовецькій сільській бібліотеці відкрито правовий куточок «Знання закону –
гарантія успіху».
     Упродовж  тижня користувачі бібліотеки матимуть змогу ознайомитись із літературою з питань права та правознавства, а також стати активними учасниками заходів. Сподіваємось присутні отримають достатньо правової інформації, щоб у разі необхідності змогли захистити свої права та інтереси. 
   9 грудня до Дня права проведено інформаційну годину на тему «Захист молоді – обов’язок держави». Захід відкрила зав. бібліотекою Бобровська В.В., яка сказала, що сьогодні, як ніколи актуальним стало питання розширення юридичного і політичного світогляду громадян, а особливо молодого покоління. Тому  завдання бібліотеки, як і завдання сім'ї , школи, правоохоронних органів навчити молоде покоління жити по закону, берегти закон та вміти захищати себе. А зав. клубом Гоголкіна Т.В. наголосила, що нерозривно з правовою роботою бібліотеки та клубу пов’язана й робота по популяризації здорового способу життя та боротьбі з такими негативними явищами сьогодення, як наркоманія, алкоголь, СНІД, насильство, що є першопричиною правопорушень.


    Тож, щиро бажаємо усім громадянам вміти відстоювати свої права та користуватись своїми правами.

Немає коментарів:

Дописати коментар