середу, 28 вересня 2016 р.


Цей дивосвіт - бібліотека
    Наш час - час інформаційних технологій, що проникають у всі галузі життя, витісняючи те, що було звичним і здавалось вічним. Але сьогодні ми вже не пишемо листів, адже є електронна пошта, шлемо SMS замість телеграм, дізнаємось новини з Інтернету і, прикро, але, все рідше беремо до рук книгу, так, звичайну, паперову книгу…  А даремно! Адже книга - не лише джерело знань, а й матеріальний носій мудрості поколінь. В давнину книга вважалась цінністю, а книгозбірні – бібліотеки були доступні лише найвищій знаті, були ознакою багатства. Минали віки, змінювалися часи, книга стала доступною народу, але все так же несла знання, передавала інформацію від покоління до покоління …
      То ж, давайте не будемо забувати, що в нашому селі є чудова бібліотека! В фондах якої можна знайти найрізноманітнішу літературу,   найрізноманітніших напрямків – поезія і проза, фантастика, детективи, романи, класика. Адже саме читання художньої літератури є читанням для душі, процесом глибоко особистим. Книги дають нам унікальну можливість познайомитись з людьми, яких ми ніколи не зустрінемо в реальному житті, побувати в далеких краях, та навіть фантастичних світах і все це не виходячи з кімнати!
       І безперечно, незабуті і наймолодші читачі. Для них є дитяча література на будь який смак і вік, чудово оформлені книжкові виставки та виставки з поробками та малюнками дітей.
       Зав.  бібліотекою постійно веде пошукову краєзнавчу роботу, збирає матеріали про цікаві факти з історії села.
      Завдяки тісній співпраці з місцевою владою та спонсорами, які орендують землі у селі, в цьому році бібліотеку було повністю оновлено. За кошти сільської ради та ФГ «Геліос-П-А» у сільській бібліотеці встановлено пластикові вікна, двері, зроблено ремонт бібліотеки, закуплено ноутбук; за кошти ТОВ «Хмільницьке» придбано 4 нових книжкових стелажі.
     Тож, щиро дякую нашим спонсорам, а особливо сільському голові Гладкому П.А. за матеріальну та фінансову допомогу у проведенні ремонту бібліотеки. Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем культури.  
      Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Немає коментарів:

Дописати коментар