суботу, 1 жовтня 2016 р.

1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку
        Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
    Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
   Саме в цей день до оселі Середюк  Ганни Данилівни завітали зав. бібліотекою Бобровська В.В. та зав. клубом Гоголкіна Т.В., які привітали зі святом та побажали міцного здоров’я, мирного неба, сил та наснаги, та ще багато років тішити свою родину посмішкою та гарною українською піснею.

   Довго розмовляли із Ганною Данилівною про тяжкі пережиті роки, про сьогодення. Ганна Данилівна є ветераном праці, тож має орден та багато інших нагород. Вона одна в селі Кустівці, яка знає багато українських та обрядових пісень, деякі з них навіть заспівала. По закінченні вона щиро дякувала за привітання і за те, що її не забувають.
   Тож, бажаємо всім людям похилого віку та ветеранам України міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Немає коментарів:

Дописати коментар