вівторок, 14 березня 2017 р.

  Звіт сільського голови

   14 березня 2017 року у Кустовецькому сільському клубі відбувся звіт сільського голови Гладкого П.А. за 2016 р. На відміну від звичних звітів голова Кустовецької територіальної громади П.А. Гладкий вирішив підійти до питання творчо і влаштувати для наших односельчан не нудний перелік статистичних даних, а справжню відео-презентацію роботи за попередній рік.
    Власне, саме місце проведення згаданої презентації (свіжо відремонтована актова зала) було не менш яскравим свідченням роботи сільського голови, ніж подальші слайди, фото . Отже, звітуючи перед громадою, Петро Гладкий не стільки розповідав про глобальні задуми, як зосередив увагу на конкретних кроках і справах, які вдалося втілити разом з небайдужими односельцями,     як-от:
- ремонт класів, доріжок ЗОШ, ремонт їдальні
- відремонтувати клуб;
- відремонтувати дитячий садочок (опалення, внутрішнвє оздоблення, влаштування дитячого майданчика);
- ремонт доріг, ремонт церкви, заміна даху та зовнішній ремонт стін  приміщення сільської ради, ремонт бібліотеки;
- надання допомоги у проведенні масових заходів.
- виграли проект у районному конкурсі на побудову дитячого ігрового майданчика.
- та інше
    Під час звіту сільський голова повідомив односельчан, що планують взяти участь у цьогорічному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, щоб встановити освітлення та відеоспостереження на центральних вулицях сіл Кустівці та Рогинці;     та ремонт ФАПу;
   Підсумовуючи сказане і продемонстроване, голова села подякував голові ФГ “Геліос-П-А” Гладкому А.А., без фінансової підтримки котрого більшість амбітних планів та задумів залишилися б на папері, подякував також місцевим активістам, які брали участь у толоках, написанні проектів, ремонтних роботах, спортивних та культурних заходах, ТОВ «Хмільницьке» та ФГ «Поділля Н».

    Після виступу сільського голови на питання мешканців с. Кустівці  відповідав голова ФГ «Геліос_П.А.» Гладкий А.А., керівник ФГ «Поділля Н» Носов О.Г., директор ТОВ «Хмільницьке» Давискиба М. А.  та інші. Природно людей цікавило все: починаючи від оранки й паїв, закінчуючи благоустрієм села.

   По завершенні П.А. Гладкий побажав  керівникам не збавляти обертів та подальшої динаміки в розвитку села.
   Узагальнюючи почуте можна сказати, що завдяки тандему молодих і цілеспрямованих керівників села і господарства останнім часом вдається зрушити з мертвої точки ті проблеми, на які раніше навіть страшно було замахнутись.  На такі приклади ефективної співпраці мають рівнятись решта керівників.


Немає коментарів:

Дописати коментар