середу, 8 березня 2017 р.


Гарний подарунок до свята весни і краси
     Цього гарного весняного дня працівники культури с. Кустовець із самого ранку були по-святковому заклопотані і готувались до урочистої події свята весни і жінки, а також відкриття оновленого клубу. Приводили все до ладу, аби зустріти гостей і показати усім свою нову гордість.
    А й справді, показати було що. Більше 400 тис. грн. було вкладено у ремонт сільського клубу. Частина  коштів – з місцевого бюджету, решту коштів надало ФГ «Геліос-П-А».
   Заклад зі смаком відремонтовано та укомплектовано. Ошатна і сучасна актова зала із новими зручними кріслами, декоративно-оздоблені стіни, нові двері, натяжна стеля, дубовий ламінат на підлозі, біля сцени – ковані східці та ковралін, на вікнах – дорогі ламбрекени, на стінах –чудові картини, виконані художником! 
    На урочистості із задоволенням сходилися й мешканці сусідніх сіл. Оновлену урочисту залу вщент заповнили гості. На свято завітали люди, які ніколи не стояли осторонь людських проблем і приклали немало зусиль, аби свято весни стало дійсністю. Серед почесних гостей – сільський голова Гладкий П.А. та голова ФГ «Геліос-П-А» Гладкий А.А.
   На початку свого виступу П.А. Гладкий привітав усіх жінок зі святом весни, краси і любові. Та побажав, щоб кожен день для всіх був гарним і позитивним, а в кожній оселі панували мир і злагода. І всім жінкам подарував невеликі скромні подарунки.
   Для гостей свята місцеві колективи та виконавці провели чудовий концерт, на якому звучали мелодійні українські пісні та щирі слова привітань.

   Гарним сюрпризом для усіх став виступ вокального дуету з м. Вінниці              Володимира Гуменчука та Наталії Мельник.


  Всі раділи і аплодували з нагоди такого свята. У цей день гарний настрій і чудова українська пісня не покидали стіни оновленого закладу культури.

Немає коментарів:

Дописати коментар