неділя, 8 березня 2020 р.

… І березень дарує диво
      Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають представниці прекрасної статі у всьому світі, свято, яке не залишило без уваги і наших жінок Кустівчанок.
       Як завжди, зал був переповнений: Кустівчани та гості села радо насолоджувалися талантами художньої самодіяльності. Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Цього дня на сцені лунали  пісні у виконанні сестер Ані та Свєти Довгаль, Артема Маціборчука та інших виконавців, вірш у виконанні Аліни Басюк. Своєю особливою майстерністю й емоційністю виконання глядачам до вподоби стали танцювальні номери та весела сценка «Стецькові женихання».
       З вітальним словом до жінок звернувся сільський голова П.А.Гладкий та побажав усім весняного настрою, радості, кохання, здійснення найзаповітніших мрій. А в дарунок  для всіх присутніх подарував виступ вокального ансамблю «Мальви», вихованців Уланівської музичної школи.
       Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.


















Немає коментарів:

Дописати коментар