середа, 4 березня 2020 р.

У світі мрій та фантазій
      Хто не мріє про творчість? Адже творчість (креативність) - це здатність дивуватися і пізнавати, вміння знаходити рішення в нестандартних ситуаціях, це прагнення до відкриття нового.
      Розвиток творчих здібностей читачів є одним з напрямків діяльності Кустовецької сільської бібліотеки. Щороку у бібліотеці та за її межами відбувається безліч заходів, майстер-класів, організовуються виставки-вернісажі, виставки творчих робіт мешканців села. Зав. бібліотекою Бобровська В.В. та зав. клубом Гоголкіна Т.В. прагнуть постійно розвивати творчість юних обдарувань . Вони, як ніхто інший, можуть швидко і просто навчити робити різні вироби з паперу.
      Дорогі друзі, запрошуємо Вас відвідати чудово оформлену книжково іллюстративну виставку та виставку творчих робіт, а саме виставку чудових паперових квітів. Такі квіти швидко не зів'януть і будуть довго радувати ще своєю красою та нагадувати приємний час, проведений у бібліотеці. Тож, розвивайте свої творчі здібності разом з нами.





1 коментар:

  1. Коли перукарні зачинені і недоступні :) саме час послухати цікаве оповідання "Безкоштовна перукарня" у виконанні автора. Твір було опубліковано у спеціальному детективному випуску журналу "Однокласник", а також у газетах "Двое" та "Літературне Придніпров'я".

    https://youtu.be/PoTqONiuKNQ

    ВідповістиВидалити