вівторок, 10 травня 2016 р.

Пам’ятаймо загиблих, шануймо живих
   9 травня в селі Кустівці  біля памятника загиблим воїнам  відбувся  мітинг  присвячений Дню Перемоги у Другій Світовій війні 1939-1945 рр. Це свято також поєднало вшанування пам'яті воїнів-афганців та загиблих бійців у військових діях, які відбуваються нині на Сході України. 
   
Мітинг розпочав сільський голова П.А. Гладкий, який висловив вдячність ветеранам Другої світової війни, афганцям і учасникам антитерористичної операції на сході України, урочисто привітавши їх грошовою премією та подякувавши їм за мужність і за бойові заслуги. 


    
Святкові заходи продовжили учні та вчителі школи, вихованці дитячого садочка, учасники колективу художньої самодіяльності Кустовецького сільського клубу.

    Під час мітингу відбулось покладання вінків і квітів до пам'ятників загиблим воїнам у роки війни 1939-1945 рр. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих солдат у Другій світовій війні, воїнів-афганців та бійців, які загинули під час бойових дій в зоні АТО.

    
Цього року символом пам’яті стала віра у єдність і непоборність нашого сильного і вольнолюбивого українського народу, віра в якого не згасне і не загине.

Немає коментарів:

Дописати коментар